voetnoot

Adviseurs van de sport

Advies

De kennis van uw bedrijf is van grote toegevoegde waarde voor de sport in Nederland. Door professioneel advies van uw medewerkers kunnen sportbonden, - verenigingen en -evenementen professionaliseren en hun doelen bereiken, waardoor uiteindelijk meer mensen kunnen sporten in Nederland.
 

Wilt u sport ook helpen vanuit uw core business?

Volg ons netwerk en meld u aan als adviseur van de sport!
 

Waarom adviseur van de sport worden?

Als 'adviseur van de sport' helpt u een sportorganisatie met een vraagstuk, in een adviestraject.

Deze sportorganisaties worden naast sportieve uitdagingen, ook geconfronteerd met uiteenlopende vraagstukken op het gebied van  bedrijfsvoering. Vaak is onvoldoende kennis, capaciteit en budget aanwezig om deze vraagstukken op te lossen. Uw bedrijf kan de sport verder helpen met uw specifieke kennis.
 

Motivatie en werkveld
Uw medewerkers krijgen de kans om vanuit hun expertisegebied een bijdrage te leveren aan het maatschappelijke thema sport. En hoe leuk is het om een kijkje in de keuken te nemen van de Nederlandse sportwereld

Hier krijgt u ook iets voor terug!
Als adviseur van de sport komt u in ons netwerk van sportminded bedrijven, die wij regelmatig uitnodigen voor bijeenkomsten en kennissessies.
- Vier keer per jaar organiseren we een Sportontbijt met wisselend thema
- Netwerken en genieten van sport op onze jaarlijkse Relatiedag
- Elk jaar een kans om met uw bedrijf de Sport Advies Award te winnen
- Publicaties van cases op onze website en via social media
 

Het bewijs dat u écht maatschappelijk betrokken onderneemt!
Uw medewerkers krijgen hierdoor de kans om hun blikveld te verruimen en actief te zijn in de inspirerende wereld van sport! Ervaren professionals maken het verschil voor deze sportorganisaties en young professionals biedt u de kans om te leren van nieuwe cases en hun netwerk uit te breiden.
 

Meld u nu aan als adviseur van de sport!


Onze rol
Als matchmaker brengen wij de vraag van de sportorganisatie en de kennis van de adviseurs uit het bedrijfsleven bij elkaar.

Beeldtaal verspringen
 

 

Wij waren heel blij met de aanwezigheid van Marxman advocaten tijdens de gesprekken met leveranciers. Partijen proberen soms een spelletje met je te spelen en je merkt dat ze er toch anders mee omgaan als er een expert aan tafel zit.
Paul Peters, Atletiekunie