voetnoot

Werk aan teambuilding

Sport verbindt. Je leert collega's beter kennen als je samen een nieuwe sport doet, elkaar motiveert en een wedstrijd wint! Samen sporten zorgt voor een betere team spirit en teambuilding!

Onze bedrijfssportprogramma's dragen bij aan teambuilding. Met ons uitgebreide aanbod van teamsporten leren collega's beter samenwerken en elkaar begrijpen. Op het veld is iedereen gelijk: van hoog tot laag en binnen verschillende afdelingen. De team spirit wordt beter, je hebt meer voor elkaar over. En: die ene keer per week ben je beter dan je eigen baas!

Hoe zet je sport in voor teambuilding?

  • Door met een groep medewerkers voor te bereiden op deelname aan een groot sportevenemenent: een challenge. Medewerkers trainen een aantal weken, bijvoorbeeld hardlopen of fietsen, om uiteindelijk een topprestatie te leveren. Wij organiseren dit vaak, bijvoorbeeld voor EY.
  • Door samen een clinic te volgen van een teamsport, zoals Haag Wonen deed met basketbal, of de Hanzehogeschool met aikido. We zetten bij deze clinics ook vaak topsporters in, bijvoorbeeld Leontien van Moorsel of Jacco Eltingh. 

 

Hockey

Het bewijs: 

case

Zet medewerkers in hun kracht door sport!
Mobiliteitstraject met aikido, boksen en wandelen
De samenwerking met Sport & Zaken is prettig en zij nemen voor ons sportprogramma de afstemming met de bonden op zich.
Barbara de Jong | arbocoördinator Haag Wonen