voetnoot

Advies bij een organisatievraag

Advies

Het opstellen van statuten, een nieuw financieringsmodel, een PR plan of het aanscherpen van de organisatiestructuur: soms zijn er van die uitdagingen waar u als sportbond, sportevenement of grote vereniging niet uit komt of de juiste mensen voor in huis heeft.

Laat het ons dan weten! Wij zoeken voor uw organisatievraag een geschikte adviseur binnen ons netwerk die hart hebben voor sport. Dit bedrijf geeft u kosteloos advies.
Door deze samenwerking met een professional ontvangt uw sportorganisatie niet alleen een advies op maat, maar komt u ook nauwer in contact met het bedrijfsleven. De inzet van de professional is van adviserende aard. Na het adviestraject van maximaal 20 dagdelen kunt u zelf direct aan de slag met de uitvoering.

Een aanvraag is zo ingediend!
Klik hier om meteen een advies aanvraag in te dienen. Na het invullen van het aanvraagformulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Hoe gaat een adviesaanvraag verder in z'n werk?


Voor een adviesaanvraag door sportverenigingen zijn speciale criteria opgesteld.


Onze rol
Als matchmaker helpen we uw vraag aan te scherpen en verbinden we die met de geschikte adviseur. Tijdens het adviestraject staan we aan de zijlijn voor coaching. Aan het einde van een succesvol traject is er zowel voor de sport als voor het bedrijfsleven voldoende ruimte voor communicatie over het traject.

Klik hier voor een aantal inspirerende cases!

 

 

Via Sport & Zaken kunnen bonden en verenigingen profiteren van onze kennis op het gebied van o.a. intellectueel eigendom, fusies, reorganisaties en belastingzaken.
Jeroen Ouwehand | partner Clifford Chance