voetnoot

2018: vele medewerkers in beweging met onze trainingsprogramma’s én 20 nieuwe bestuurlijke matches

Over onze trainingsprogramma’s gesproken; ook dit jaar hebben we met de inzet van onze programma’s en activiteiten veel medewerkers in beweging gekregen en scoorden onze programma’s gemiddeld een 8.6. Daar zijn we heel trots op!

 

Zo verschenen er maar liefst 1500 medewerkers van ABN AMRO aan de start bij het Dam tot Dam weekend! En bracht multinational Capgemini haar medewerkers in beweging met een exclusief en gevarieerd trainingsprogramma van salsabootcamp tot aan cricket. Stoomde Goudsmit Magnetics Group zich klaar onder begeleiding van ervaren professionals voor Limburgs Mooiste. En trainde Sweco het hele jaar door op maar liefst 8 locaties in Nederland om fit te blijven. Met veel plezier, dankbaarheid en motivatie verzorgen wij ook in het nieuwe jaar weer voor onze bestaande klanten een passend trainingsprogramma. Daarnaast gaan we ook aan de slag bij een aantal nieuwe klanten zoals Hoogwegt International, Janssen Cilag, WEMO International B.V. en Sappi Maastricht.

 

Meer weten over de ervaring van onze klanten? Bekijk dan vooral het nieuwsartikel & de infographic Sweco 2018 een groot succes’!

 

Naast onze trainingsprogramma’s voor diverse bedrijven, is sport&zaken al jarenlang dé ‘matchmaker’ tussen de sportwereld en het bedrijfsleven. Door het inzetten van ons netwerk en ervaring hielpen wij in samenwerking met onze (search)partners, diverse sportbonden en sportorganisaties bij het vervullen van openstaande bestuurlijke functies. En met resultaat: maar liefst 20 bestuurlijke ‘matches’ werden de afgelopen periode gemaakt! Wil je hier meer over weten of ben je benieuwd naar de laatste openstaande vacatures? Neem contact op met Janna en houd zowel onze website, Twitter & LinkedIn het aankomend jaar goed in de gaten! 

 

Klik hier om terug te gaan naar onze energieke terugblik op de afgelopen maanden van 2018!