voetnoot

Een topsporter als (tijdelijk) werknemer? Dat kan!

Een topsporter kan een mooie (tijdelijke) aanvulling zijn op uw werkvloer! Hij of zij brengt toch weer andere ervaringen en competenties mee. Topsporters zijn vaak zeer resultaat- en doelgericht. Ze beschikken over veel discipline en doorzettingsvermogen. En het biedt tevens de mogelijkheid voor uw eigen medewerkers om ook eens een kijkje in de keuken te nemen in (en te leren van) de wereld van de topsport.

sport&zaken biedt u de unieke kans om tijdelijk  een topsporter aan uw bedrijf te verbinden in de vorm van een stage- of werkervaringsplek.

 

Topsporter badminton

 

Wat brengt een topsporter u?

Een topsporter werkt zeer inspirerend voor andere medewerkers. Een actieve topsporter laat collega’s genieten van zijn/haar prestaties of motiveert ze om (meer) te gaan sporten. Dit bevordert niet alleen de vitaliteit van uw medewerkers, maar geeft ook interne trots en verbinding. Het bieden van een stage- of werkervaringsplek aan een topsporter biedt u tevens de mogelijkheid om een concrete maatschappelijke bijdrage te leveren aan de sport in Nederland.

Wilt u zich aanmelden als topsportvriendelijke werkgever? Heeft u concrete stage- of werkervaringsplekken voor topsporters? Wilt u meer informatie? Klik hier!

 

Wij horen het graag en gaan voor u op zoek naar de juiste match!

 

Goud op de werkvloer werkt voor ons uitstekend. Een topsporter neemt drive en focus mee en inspireert daarmee het team waarvoor hij werkt.
Paul Krutzen | directeur Imtech