voetnoot

Bestuurders in de sport gezocht!

09-03-2017

De sport is in beweging. En ook in de bestuurlijke laag zit veel beweging. Zijn het de naderende voorjaars ALV’s? Is het de transitie? Is het de ingezette zoektocht naar meer diversiteit? Hoe dan ook overal om ons heen zien we samenstellingen ontstaan die divers zijn. In de politiek, de wetenschap, het bedrijfsleven, de zorg en in de keuken. Andere leeftijden, andere competenties, andere culturen, andere meningen.

Bestuurlijke ontwikkeling

De governance in de sport is enorm in beweging. Het toezicht houden kent een bijzondere spagaat van enerzijds meer controle op zaken en anderszijds een meer grote lijn en op afstand betrokken. Vanuit sport&zaken werken we graag mee aan de bestuurlijke ontwikkeling. We helpen met onze eigen database, kennis, ervaring én met de inzet van professionele executive search bureaus om bonden te ondersteunen in het vinden van de juiste kandidaat. De ultieme match? Die bestuurder die met het team van bestuurders toegevoegde waarde biedt aan de sportorganisatie.

 

Bestuurder

Volle bestuurlijke schappen!

Momenteel hebben we veel vacatures en het aanbod is zeer divers: Go, tennis, floorbal, biljart, KNGU, sportvisserij, in en outdoorbowls zoeken allemaal versterking. Bij de Dartsbond en de Biljartbond in Nieuwegein zijn onlangs via search bureau K+V twee nieuwe voorzitters aan de slag gegaan. Kortom: bezoek de bestuurlijke schappen van de sport hier en reageer!