voetnoot

HR-, Health- en Vitaliteitsmanagers van Nederland opgelet!

16-05-2017

Op vrijdag 23 juni 2017 reizen we met een exclusieve delegatie vanuit Nederland naar Gent om ruim 5.000 bedrijfssporters in actie te zien tijdens de 21e European Company Games. Ga jij mee?

 

Gent Bustrip

 

In Gent zullen 150 Nederlandse bedrijfssporters zich in het zweet gaan werken en wie weet een plek op het felbegeerde podium bemachtigen. Naast hun dagelijkse werkzaamheden bij o.a. AMC, Arcadis, Atos, Bam, BureauMDJ, Capgemini, Decathlon, Papendal, Philips, Post NL, Randstad, Sportbedrijf Arnhem, Philadelphia en Zilveren Kruis Achmea omarmen zij (dankzij hun werkgever) vitaliteit en zijn de European Company Games in Gent de kers op de vitaliteitscake!

 

Exclusief aanbod!

Ga op vrijdag 23 juni met ons mee naar Gent en moedig onze sporters aan, doe vitale bedrijfssport-inspiratie op en vergroot je netwerk. Let op: er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wie nodigen we uit voor deze exclusive plekken in onze Gent-delegatie-bus? Mensen die in het bedrijfsleven verantwoordelijk zijn voor het thema 'vitaliteit'. Vitale bonus: heb je een plek weten te veroveren in onze Gent-bus dan zijn er zijn geen kosten aan deze dagtrip verbonden.

 

Bustour

 

Aanmelden?

Zoek dan contact met onze Chef de Mission Janine Vermeulen: 06 41 66 42 83

 

Meer weten over de European Company Games?
Klik dan hier of hier of klik door naar onze subsite!