voetnoot

sport&zaken team update!

14-07-2017

Time flies zeker op de 3e etage in het NOC*NSF-gebouw. Na twee jaar moeten we helaas dag zeggen tegen onze USBO’ers Guus Janssen en Bram van Pelt. Ook van collega Loes Haver nemen we tijdelijk afscheid: de komende maanden geniet zij van haar zwangerschapsverlof. En wie gaat haar tijdelijk vervangen? Niemand minder dan onze Guus! 

#OnzeGuus

Trots zijn we op onze Guus die zich tijdens zijn sport&zaken stage op verschillende vlakken heeft ontwikkeld. Persoonlijke hoogtepunten van Guus? Het organiseren van een kick-off voor 120 enthousiaste werknemers, met 1.000 werknemers naar de Dam tot Dam en natuurlijk de European Company Sport Games in Gent. Guus heeft zijn master in rap tempo afgerond met een onderzoek naar de combinatie tussen werk en gezondheid: ‘Waarom besteden bedrijven aandacht aan de gezondheid van werknemers en wat vinden de werknemers daar nu eigenlijk van?’. Als kers op de taart mag hij zijn opgedane kennis al direct bij sport&zaken in de praktijk brengen. De komende maanden neemt hij de werkzaamheden van Loes over en werkt hij samen met team Vitale Medewerkers aan een vitaler werkend Nederland.

 

BramenGuus

#OnzeBram

Uiteraard zijn we ook super trots op onze altijd positieve én enthousiasteling Bram die als doel heeft om op 28 augustus zijn scriptie te verdedigen en af te studeren. In het afgelopen half jaar is hij gaan onderzoeken wat de waarde is van de Biljartbond voor haar verenigingen in de veranderende (sport)samenleving. Wat gaat Bram doen als hij zijn studieboeken voorgoed kan opbergen? Dan gaat ie eerst op avontuur in het buitenland om vervolgens met dezelfde energie en passie zijn professionele reis te vervolgen. Over zijn tijd bij sport&zaken zegt Bram het volgende: “Er komt een eind aan een onvergetelijke, leerzame & leuke tijd bij sport&zaken waar ik de mogelijkheid heb gekregen om te ervaren hoe het is in het echte werkveld.”

 

Loes zwanger

#OnzeLoes

Medio augustus mag Loes samen met vriend Bas hun wereldwondertje begroeten. De komende maanden moeten we het dan ook even zonder haar doen. Haar werkzaamheden worden opgevangen door team Vitale Medewerkers.