voetnoot

Nóg meer powerkracht met USBO-aanwinst Janna!

06-09-2017

De zomervakantie is voorbij en dat betekent dat we weer een nieuwe USBO’er (departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap, Universiteit Utrecht) in ons team mogen verwelkomen. De komende twee jaar gaat de 25-jarige Janna Buitenrust Hettema bij sport&zaken aan de slag.

 

Janna

Oorspronkelijk komt Janna uit Delft en sinds ze zich kan herinneren is sport een rode draad in haar leven. Korfballen, hardlopen en snowboarden; ze kan en doet het allemaal. Een leven zonder sport is voor haar dan ook onvoorstelbaar. “Na mijn middelbare school heb ik de opleiding Sportmanagement in Den Haag gevolgd om daarna plaats te nemen in het bestuur van Studentensport Nederland. De combinatie van management, (sport)bestuur en beleid blijkt uitstekend bij mij te passen en de keuze om door te studeren aan de USBO was dan ook erg vanzelfsprekend.”

Janna woont in een studentenhuis in Utrecht (naar eigen zeggen de leukste stad van Nederland), heeft net enkele fantastische maanden reizen door Azië achter de rug en richt haar vizier nu op nieuwe thuisbasis Papendal: “Ik kijk heel erg uit naar de komende twee jaar waarin ik mijzelf ga ontwikkelen en een bijdragen mag leveren aan afdeling Advies binnen sport&zaken. Sport is mooi, sport inspireert en sport verbindt, maar bovenal is sport leuk en een fantastisch middel om allerlei mooie doelen te bereiken”, aldus een enthousiaste Janna.

Janna kun je bereiken via janna@sportenzaken.nl.