voetnoot

In beeld: Capgemini Kick-off bedrijfssportprogramma 2017!

13-09-2017

Team CAP Papendal

Vier sportdisciplines, bijna 70 deelnemers, de inspirerende #OpPapendal sportomgeving én uiteindelijk ook de zon vormden afgelopen zaterdag 9 september de ingrediënten voor de Capgemini Kick-off Bedrijfssportprogramma 2017.

Gezien het weer, het kwam met bakken uit de hemel, was zaterdagochtend de opkomst én de sportbereidheid van de Capgemini-medewerkers OVERWELDIGEND. Deze sportieve inzet werd uiteindelijk ook rijkelijk beloond! Op het moment dat de voorvechter van vitaliteit, Edwin Kok (Leader Cybersecurity Capgemini), tijdens zijn welkomswoord nogmaals het belang van bedrijfssport bij Capgemini benadrukte, braken de eerste zonnestralen door. Daarmee verdwenen de regenplassen spontaan van het tenniscourt en fietsen & MTB bleek zonder veel regen ook net iets leuker. Lettend op de fanatieke gezichtsuitdrukkingen bij de deelnemers op de foto’s werden zij voldoende uitgedaagd, maar ontbrak gedurende de dag zeker ook de ‘fun-factor’ niet.

 

Capgemini Golf

“Het mooie van golf is dat iedereen het kan spelen. Samen én op elk niveau”, aldus Hans Scholten Golfcoördinator bij Capgemini.

 

Team Cap Papendal Tennis

De gravelbanen op Papendal lagen er goed bij, ondanks de stortbuien in de ochtend. 

 

Golf

Opperste concentratie! 

 

Cap Teamdag

Aan het enthousiasme van zowel deelnemers als de golfpro was helemaal niets af te dingen! 

 

Tennis

“Het zijn echte vechters!”, was de feedback van tennistrainster Olga.

 

Tennis

Echt waar: met deze fantastische langeafstand put wordt papa verslagen.

 

Trainers

Niet alleen de deelnemers waren na afloop enthousiast, ook de trainers van de NTFU en de KNWU concludeerden dat het een geslaagde samenwerking is geweest!


Geïnspireerd geraakt? Ook bedrijfssport inclusief een Kick-off op de werkvloer organiseren? Klik hier voor meer info!