voetnoot

Roadtrippers gezocht!

28-09-2017

Voor de 3e editie van de Sport&Business Roadtrip reizen we af naar de lichtjesstad van Nederland, Eindhoven, en strijken we op dinsdag 7 november neer in het Philips Museum. Daar ontmoeten we je graag voor een energiek ochtendprogramma en vitaal ontbijt!


Waarom een #Roadtrip in Eindhoven? Omdat de 1e editie van de European Company Sport Games in 1977 in Eindhoven werden georganiseerd dankzij initiator Philips. Sport was voor Philips destijds al een belangrijk middel om hun werknemers, die uit heel Nederland kwamen, te verbinden.

 

Bedrijfssport Philips


Anno nu staat bedrijfssport gelukkig bij steeds meer organisaties hoog op de agenda. We praten je daarom graag bij over de meerwaarde van bedrijfssport. Deskundige sprekers vanuit de sportwereld en het bedrijfsleven vertellen wat vitaliteit op de werkvloer je kan opleveren en geven je inzicht & tips om de volgende stap te zetten naar een (nog) vitale(re) organisatie. Aan bod komen ook de European Company Sport Games, zeg maar de Olympische Spelen voor bedrijven. Dit sportieve evenement krijgt elke twee jaar letterlijk duizenden ondernemers en medewerkers in beweging.

Kortom. Ga met ons mee on the road en krijg:

  • ​een compact ochtendprogramma;
  • passievolle sprekers;
  • een heerlijk ontbijt in de Philips lichtstraat;
  • volop de gelegenheid om te netwerken;
  • een exclusieve blik achter de schermen in het Philips Museum;
  • een Philips goodiebag mee naar huis!


Voor slechts € 29,95 bezorgen we jou een topochtend in het Philips Museum. Ga je mee on the road? Schrijf je dan nu hier in!

 

Roadtrippers gezocht!