voetnoot

Goudsmit Magnetic investeert in 'health is the new wealth' en brengt medewerkers doelgericht in beweging!

07-12-2017

Soms is er binnen een bedrijf maar één sportieveling nodig om de rest in beweging te krijgen. Zo ging het ook bij onze nieuwste bedrijfssport aanwinst Goudsmit Magnetics. De managing director van deze Europese magneetproducent loopt zelf graag hard en schakelde sport&zaken in om al zijn collega’s sportief te activeren!

Goudsmith Jeff

Jeff Hagelen, Managing Director van Goudsmit Magnetics, zoekt tijdens het hardlopen graag zijn fysieke grenzen op door letterlijk over alles wat hij tegenkomt heen te springen of te klimmen. Hij schrijft zich regelmatig in voor obstacle runs (een hardloopevent waarbij de deelnemers onderweg diverse obstakels tegenkomen, red.) en in aanloop richting de Strong Viking Run schakelde hij met een klein clubje Goudsmit collega’s een personal trainer in om zich klaar te stomen voor deze fysieke uitdaging.

Groots effect op de werkvloer!
 

Het effect van samen trainen en deelnemen aan een groots sportevenement was op de werkvloer groter dan Jeff van tevoren had gedacht: “Zelfs de collega’s die niet participeerden waren toch betrokken en heel benieuwd naar onze resultaten.” Het kleine vitale succesje heeft nu, dankzij Jeff zijn aanstekelijke enthousiasme voor obstacle runs, een groter vervolg gekregen: bedrijfssport bij Goudsmit Magnetics is een feit!
 

Goudsmith team binnen

Meeste animo voor?
 

In september 2017 is sport&zaken bij Goudsmit Magnetics met bedrijfssport gestart. Met hulp van onze sport- en beweegscan zijn de sportieve wensen van medewerkers geïnventariseerd en is het beweeggedrag in kaart gebracht. Ook in Waalre (thuisbasis Goudsmit Magnetics Nederland) bleek onder medewerkers, net zoals bij veel andere bedrijven, het meeste animo te zijn voor hardlopen, fietsen en bootcamp.
 

Juiste mentaliteit
 

Beginnende en meer ervaren lopers zijn inmiddels gestart met het hardloopprogramma onder begeleiding van gediplomeerde trainers. Volgens sport&zaken bedrijfssportmedewerker Jorik Reins zal het aan het enthousiasme van de trainer en deelnemers in ieder geval niet liggen: “Bij de eerste hardlooptraining werd weer en wind getrotseerd en kwam iedereen, inclusief trainer, vol enthousiasme terug!”

Goudsmith teamspirit

Veel beweging!
 

De gewilde bootcamplessen zijn nu ook toegevoegd aan het Goudsmit Magnetics vitaliteitsprogramma van en op die manier hebben we in korte tijd al ruim 30% van de medewerkers in beweging gekregen, aldus sport&zaken accountmanager Loes Haver. “In het voorjaar van 2018 gaan tevens de fietsers (race en mountainbike) van start en de eerste sportevenementen zoals ‘Limburgs Mooiste’ en de’ Venloop 2018’ staan op de Goudsmit-agenda met als doel elk jaar terug te keren. Met deze mooie evenementen in het verschiet hopen we nog meer medewerkers aan te spreken!”

Health is the new wealth! Geïnspireerd geraakt door team Goudsmit? Zoek dan vrijblijvend contact met Bedrijfssport Accountmanager Loes Haver: 06 51 35 76 68 | loes@sportenzaken.nl. Zij weet alles over onze bedrijfssportmogelijkheden.