voetnoot

Laatste s&z update van 2017!

23-12-2017

Dit kwartaal is voorbij gevlogen en met 2018 around the corner is het de hoogste tijd voor de laatste s&z update van 2017. Er is zoveel gebeurd dat we bijna niet weten waar we moeten starten. 

Support scoort
Het transitie topsportprogramma in samenwerking met NOC*NSF ging officieel live. Wat bijna niemand voor mogelijk hield is toch een feit: DAS voor de Sport is zeer levensvatbaar en bestaat inmiddels alweer 1 jaar. Team Support bracht met hulp van haar netwerk verschillende organisaties bestuurlijk weer op volle sterkte en wist Agium als nieuwe supporter voor de sport vast te leggen.

2018 team

Mooi event
Daarnaast organiseerden we voor heel ons netwerk weer ‘n zeer geslaagde #Roadtrip mét inspirerende sprekers, een NBF-archiefoverdracht en ‘n vitaal ontbijt op een unieke locatie. Check hier de toffe aftermovie!

Onder de loep
Intern zwaaiden we na 5 jaar dag tegen collega Tim die richting Limburg vertrok, verwelkomden we aanwinsten Pijke & Janna en namen we onze eigen strategie onder de loep. Wat blijkt? Na bijna 15 jaar is sport&zaken nog steeds een publiek-private samenwerking tussen sport, bedrijfsleven en overheid met een visie die aansluit bij wat vandaag de dag nog steeds heel actueel is: de kracht van sport van én voor Nederland.
 

happy 2018

Health is hot!
Gelukkig omarmen steeds meer bedrijven health is the new wealth, waardoor team BedrijfssportNL bij verschillende organisaties bedrijfssport mocht introduceren en bij bestaande relaties een record aantal medewerkers doelgericht en duurzaam in beweging bracht.

Sportief team
Uiteraard is het voor team s&z practise what you preach en dus verloren we zelf de nodige zweetdruppels bij Fit20, tijdens de hardlooplooptrainingen met Marti ten Kate op Papendal en de spinning sessies indoor. Ja, ja, helemaal in shape zitten we straks aan het kerstdiner, sippen we champagne én genieten we van oliebollen.
 

2018 sport&zaken

Mooie vitale feestdagen gewenst en tot live in 2018!

Roel, Janine, Petra, Loes, Guus, Jorik,

Pijke, Janna & Nienke