voetnoot

sport&zaken verwelkomt Agium als nieuwe supporter

30-01-2018

Met de kennis en kunde van het Nederlandse bedrijfsleven kunnen we al ruim 15 jaar de unieke Nederlandse sportinfrastructuur behouden én verbeteren. Tegen onze nieuwste support-aanwinst Agium zeggen we dan ook met enige trots: wees heel welkom in ons netwerk!

Bij Agium Finance & Control vertalen professionals en business specialisten dagelijks actuele thema’s in business en finance naar concrete oplossingen. Naast het realiseren van de ambities van tal van bedrijven helpt Wim Verheij Directeur Corporate Accounts & Business Development al jaren de sportwereld om verder te ontwikkelen en te verbeteren. Toen Wim onlangs de transfer maakte van Centric naar Agium was een afspraak met sport&zaken zo gemaakt.
 

Agium

“Agium draagt de sport een warm hart toe door (bedrijfs)sportevents te organiseren en hierin te participeren. Met het nieuwe Agium vitaliteitsprogramma halen wij de sport letterlijk binnen! En het partnership met sport&zaken brengt Agium naar de sport. Agium helpt daarmee sportorganisaties in het realiseren van hun vitale (financiële) bedrijfsvoering", vult aan Wim Verheij.
 

Vliegende start

“In Agium hebben wij een prettige en kundige supporter gevonden die al direct aan de slag kon met een goeie vraag van de Nederlandse Rugby Bond. Dat is nog eens een vliegende start!”, aldus sport&zaken directeur Roel Roelfzema.

Ook Interesse om 'supporter van de sport' te worden en aan te sluiten bij ons netwerk van sport-minded bedrijven? We horen het graag!