voetnoot

Ga mee naar de Spelen!

01-03-2018

Ook zo geïnspireerd geraakt door onze topsporters in Pyeongchang? En altijd al stiekem gedagdroomd over hoe het zou zijn om zelf deel te nemen aan een Spelen? Grijp dan je kans! Voor de ‘gewone’ (semi)sportievelingen zijn er namelijk de European Company Sport Games. En nee, je hoeft absoluut geen topsporter te zijn. Op nummer 1 staat: FUN!

 

Vlaggen


NL roots

Hoewel de European Company Sport Games (kortgezegd de Spelen of Bedrijfssportspelen) ooit door Philips in Eindhoven zijn bedacht is het toernooi met name buiten de Nederlandse landgrenzen bekend en geliefd. Zeker de Duitsers en Scandinaviërs gaan graag met een grote equipe overdag de sportieve ‘strijd’ aan en in de avonduren met elkaar een drankje te doen. Omdat wij bij sport&zaken geloven dat bewegen het plezier op de werkvoer vergroot en dat trainen richting een sportief event extra motiveert, zien wij de Spelen als ultieme agenda-uitdaging voor Nederlandse bedrijfssporters . 


Archief

ECSG?

Iedere twee jaar worden de European Company Sport Games Spelen gehost door een andere Europese stad. Tussen de 5.000 en 7.000 sporters uit heel Europa werkzaam bij bedrijven als Mercedes, Veolia, Airbus, Carrefour en Allianz dagen elkaar sportief uit. Sport, plezier en beleving staan centraal. sport&zaken vaardigt de Nederlandse delegatie af naar de Bedrijfsspelen inclusief een Chef de Mission en een ware oranjebeleving. Sinds 2017 zijn we officieel het aanspreekpunt voor Nederlandse deelname aan de ECSG. Trots zijn we ook op het feit dat we de Spelen in 2021 in Nederland mogen organiseren! Enthousiast? Ga mee naar Salzburg!
 

Salzburg

sport&zaken en Salzburg

Samen met de Nederlandse sportbonden brengen wij dagelijks vanuit Topsportcentrum Papendal werkend Nederland in beweging. Waarom? Sport maakt ons fitter en gelukkiger. In voorbereiding op de Bedrijfssportspelen bieden wij sportprogramma’s op maat, passend bij de bedrijfsdoelstellingen. De European Company Sport Games zijn hét ultieme doel om met het hele bedrijf naar toe te werken. Motiveer alle collega’s en ga mee naar Salzburg!