voetnoot

Sportievelingen gezocht voor unieke App Run en fietsevent #OpPapendal!

12-03-2018

Nog op zoek naar een toffe sportieve uitdaging met collega’s? Blok dan alvast 4, 5 en 6 mei in de agenda. Het sporthart van Nederland, Papendal, is dan de plek om met collega’s in beweging te komen.

Daag elkaar op de fiets uit tijdens de NTFU Holland Classic of schrijf je in voor de Wings for Life World Run, trek de loopschoenen aan en ren voor diegene die dat niet kunnen. Daarna kun je ontspannen naast de BMX-baan en genieten van de BMX Supercross World Cup of struin over het Framed festival terrein met een welverdiend drankje in de hand.

 

BMX


Op zondag 6 mei 2018 gaan honderdduizenden deelnemers wereldwijd rennen en Papendal is één van de drie locaties in Nederland waar deze App run plaatsvindt. De andere twee steden in Nederland zijn Breda en Utrecht. Doel van de Wings for Life World Run is zoveel mogelijk kilometers lopen of rollen en geld inzamelen voor onderzoek naar genezing van dwarslaesie. De Wings for Life World Run vindt plaats ten tijde van Framed Festival. Deelnemers aan deze run krijgen ook toegang tot dit festival en de BMX Supercross World Cup.


BMX Papendal

Hoe werkt de App Run #OpPapendal?
Dankzij het unieke App Run concept kan iedereen, overal meestrijden voor de titel en onderdeel zijn van de wereldwijde beweging. Op Sportcentrum Papendal kan men gezamenlijk meedoen aan de Wings for Life Word Run. Op een speciaal uitgezet parcours (een ronde van twee kilometer) klinkt op 6 mei 2018 om 13.00 uur het startschot. Na 30 minuten zet de virtuele Catcher Car de achtervolging in. Wanneer je wordt ingehaald door deze 'virtuele' finish, is de race voorbij. De deelnemer die de meeste kilometers loopt of rolt wordt de wereldwijde winnaar van de Wings for Life World Run. Om 13.00 uur wordt het startschot gegeven en het inschrijfgeld van 20,- euro komt geheel ten goede aan dwarslaesie onderzoek. Nog meer informatie? Check dan de website
 

Holland Classic


Holland Classic 2018
Op zaterdag 5 en zondag 6 mei organiseert de NTFU hét fietsevent van 2018: de Holland Classic. Op zaterdag kun je deelnemen aan twee Special Events, op zondag kun je zoals vanouds verschillende lussen rijden op de mountainbike en racefiets door de prachtige omgeving van Papendal (Arnhem). Afhankelijk van de vorm van de dag kies je één of meerdere lussen, waarbij de kleuren blauw, rood en zwart staan voor de zwaarte van de lus. De racelussen zijn ieder 60 km, voor MTB is er de keuze tussen 20, 30 en 40 km. Meer informatie of inschrijven? Klik hier


Doelgericht trainen richting deze sportieve events? Dat kan mét team bedrijfssport. Zoek contact en we get you in shape in time!