voetnoot

Goed voor de sport, goed voor het bureau: sport&zaken verwelkomt Geerts & Partners als nieuwe supporter!

16-05-2018

Met de kennis en kunde van het Nederlandse bedrijfsleven kunnen we al ruim 15 jaar de unieke Nederlandse sportinfrastructuur behouden én verbeteren. Tegen onze nieuwste support-aanwinst Geerts & Partners, Executive Search Bureau uit Vught, zeggen we dan ook met enige trots: wees heel welkom in ons netwerk en het dynamische sportlandschap van Nederland!

Geerts & Parners

Bijdragen aan een vitale sport

Volgens Geerts & Partners directeur Sander Geerts sluit het bureau zich graag aan bij het sport&zaken netwerk om sportbesturen te helpen in hun ontwikkeling en te ondersteunen bij werving & selectie van bestuurders. “We hebben Brabantse roots (Vught & Born), maar komen ook veel boven de rivieren en hebben een goed netwerk in het publieke domein. We houden zelf van sport en willen graag bijdragen aan een vitale sport door goede bestuurders te werven en selecteren.”

Brede achterban

Bij de sportbonden in Nederland zijn ongeveer 500 bestuurders actief en zij kunnen allen sport&zaken inschakelen o.a. voor hulp bij governance vraagstukken of voor werving & selectie. “Het is dan ook goed om verschillende bedrijven in het netwerk te hebben die kunnen helpen en een specifieke achterban hebben. We hebben Geerts & partners leren kennen en zijn erg blij dat ze actief worden in ons netwerk. Een goed bestuur is zo belangrijk voor een bond en de ontwikkeling van de sport”, aldus Roel Roelfzema en Janna Buitenrust Hettema van team Support.
 

Geerts & Partners directeuren

Over Geerts & Partners

Geerts & Partners is een bureau voor totaaloplossingen rond mens en organisatie. “Onze oorsprong ligt in werving & selectie en mobiliteitsoplossingen voor bijvoorbeeld de overheid, gezondheidszorg en zakelijke dienstverlening, met een bijzondere expertise voor hoger kader en directie niveau”.
 

Ook interesse om 'supporter van de sport' te worden en aan te sluiten bij ons netwerk van sport-minded bedrijven? We horen het graag!