voetnoot

Joost Wijnhoud nieuwe directeur sport&zaken!

22-05-2018

Er is een match! Vanaf 13 juni 2018 start Joost Wijnhoud als nieuwe directeur bij sport&zaken. Hij neemt het stokje over van Roel Roelfzema die na acht jaar sport&zaken afscheid heeft genomen.

De oud-topsporter (tennis) en oud-bondscoach Jong Oranje bij de KNLTB, was jarenlang werkzaam in een soortgelijke directeursfunctie bij Spieren voor Spieren. Daarna heeft Joost voor verschillende organisaties gewerkt, waaronder de Eredivisie CV en het Institute for Positive Health, en met zijn inzicht, ervaring en kennis een belangrijke bijdrage geleverd aan een gezonde en vitale samenleving.
 

Joost Wijnhoud

Game, Set én Match!

Na gesprekken in Den Haag en op Papendal was het game, set & match voor Joost en sport&zaken. “Het is niet vaak dat er een functie voorbijkomt die zo aansluit op mijn ambitie, profiel en rollen die ik in het recente verleden heb gehad”, aldus de kersverse directeur. “Ik kijk er naar uit om vanuit Papendal, het hart van de topsport, aan de slag te gaan met het team van sport&zaken.”

Het sport&zaken bestuur en team is heel blij met de komst van een nieuw boegbeeld 3.0. “Met ruime matchmaking ervaring, hart voor de sport en een groot netwerk, hebben we er veel vertrouwen in dat we met het aantrekken van Joost het beste van sport en zaken samenbrengen, waardoor beide werelden elkaar gaan versterken om optimaal te kunnen presteren”, aldus bestuursvoorzitter sport&zaken en algemeen directeur VNO-NCW Cees Oudshoorn.
 

Volle kracht vooruit

sport&zaken richt het vizier op de nabije en verre toekomst! Samen met de Nederlandse sportbonden brengen we dagelijks medewerkers letterlijk in beweging, matchen we met NOC*NSF oud(top)sporters met het bedrijfsleven en zetten we ons netwerk in om sport en bedrijf te helpen waar nodig. Aankomend weekend begroeten we bedrijfssporters van drie verschillende bedrijven bij Hago Limburgs Mooiste voor dé fiets challenge van het jaar en gaan we bedrijven motiveren en te enthousiasmeren voor deelname aan de European Company Sport Games met als stip op de horizon de ECSG2021 in Arnhem en omgeving!