voetnoot

Draai warm met collega's voor de Europese Bedrijfssportspelen tijdens de Nationale Sportweek!

27-07-2018

De Nationale Sportweek vindt plaats van 15 tot en met 29 september 2018 en wordt dit jaar voor de vijftiende keer georganiseerd. Om die reden zijn er dit jaar maar liefst vijf hostcities: Deventer, Groningen, Helmond, Heerenveen en Den Haag. Nieuw dit jaar: de dag van de Bedrijfssport!

Deventer Nationale Sportweek

 

Dag van de Bedrijfssport?
De vijf hostcities omarmen allen een thema. Zo is Deventer het toneel voor het NK Bedrijfssport tijdens de Dag van de Bedrijfssport op donderdag 20 september. Het Nederlandse bedrijfsleven wordt dan opgeroepen om één dag hun personeel de sportvelden op te sturen en te ervaren hoe belangrijk sport en bewegen is. We zitten op kantoor namelijk veel te veel! Ook wordt er in Deventer een heus NK Bedrijfssport gehouden op Sportpark Keizerslanden.

 

Bedrijfssport


Heb je de smaak te pakken om samen met collega's de sportieve strijd aan te gaan, dan hebben we na Deventer de volgende sportieve uitdaging voor je in petto: de Europese Bedrijfssportspelen! Meld je via sport&zaken aan voor de European Company Sport Games (ECSG) in Salzburg (2019) en daarna in Arnhem en omgeving (2021). Optimaal opwarmen? Dan kan met onze bedrijfssportprogramma's.
 

Bedrijfssport voetbal

Over de Nationale Sportweek
De Nationale Sportweek is een initiatief van sport&zaken founding partner NOC*NSF met als doel om sport te promoten en mensen te inspireren te gaan bewegen. Het is de vijftiende keer dat NOC*NSF samen met bonden, gemeenten, partners, onderwijs en sportclubs de Nationale Sportweek organiseert. De Nationale Sportweek is een onderdeel van de Europese week van de Sport en wordt mede gefinancierd vanuit het Erasmus Plus programma. Doel van de Europese week van de Sport is om Europa te inspireren om meer te bewegen. Let’s be #BeActive! Klik voor meer informatie over alle activiteiten en sportpromotors hier