voetnoot

Niet 1, 2, maar 3 nieuwe aanwinsten voor team Sport & Zaken!

15-08-2018

Terwijl het NOC*NSF-pand dankzij alle vakantiegangers in de afgelopen weken een beetje leegliep, stroomde het kantoor van sport&zaken juist vol nieuwe gezichten. Super enthousiast, met bakken energie én sportieve en zakelijke ideeën zijn Adelien, Femke en Bas inmiddels gestart als managers bedrijfssport. In drie mini interviews stellen ze zich even aan je voor!

 

Team sport&zaken

* Op de foto van links naar rechts: Adelien, Bas & Femke

⇒ Aanwinst 1: Adelien 

“Bij sport&zaken ben ik sinds 1 augustus aan het werk als manager bedrijfssport. Een functie waarin ik meerdere expertises kan combineren. Zo heb ik voeding gestudeerd, ben ik drie jaar personal trainer geweest en ik heb ook drie jaar als Business manager voor een commercieel bedrijf gewerkt. Nu kan ik mijn passie voor sport & voeding en ervaring met dienstverlening vanuit een commerciële gedachte nog meer in praktijk brengen bij onze klanten vanuit het hart van de topsport.”


Adelien&sport
“Zelf ben ik net gestopt met hockey, waardoor ik mijn trainingen voor crossfit kon uitbreiden naar 4/5 keer per week. Een sport waarin gewichtheffen, atletiek en gymnastiek centraal staan. Ik zou het gaaf vinden om de samenwerking met NOC*NSF nog meer op te zoeken, volgens mij liggen daar ook veel kansen!”
 

 Adelien van Kooten | adelien@sportenzaken.nl | 06 12 58 41 39 |

 

⇒ Aanwinst 2: Bas

“Sinds kort ben ik werkzaam bij sport&zaken als manager bedrijfssport. Na jarenlange ervaring in grote evenementen zoals o.a. de Amstel Gold Race, WK Wielrennen en het EK Atletiek, het managen van een grote (internationale) fitnessketen en werkzaam te zijn geweest als Manager Sport binnen Sportbedrijf Almelo, is het tijd om het bedrijfsleven nog meer in beweging te krijgen. De visie & missie van sport&zaken sluit naadloos aan op mijn persoonlijke passie; mensen voortdurend in beweging krijgen (houden)!”

Bas&sport
“Zelf ben ik jarenlang actief geweest op het voetbalveld, maar ga ik graag ook de uitdaging aan tijdens een bootcamp-sessie of ren een rondje door de bossen. Met mijn winnaarsmentaliteit hoop ik bedrijfssport en natuurlijk de ECSG en #arnhem2021 nog meer en beter op de kaart te zetten. Laten we gezamenlijk vanuit Papendal zorgen voor een (nog) vitaler Nederland. Hopelijk tot snel!”
 

Bas Spijkerman | bas@sportenzaken.nl | 06 51 88 07 33 |

 

⇒ Aanwinst 3: Femke

“Sinds 8 augustus ben ik één van de managers Bedrijfssport bij sport&zaken. En het zal je niet verrassen: ik ben gek op sport. Al van kinds af aan bracht ik vele uren door op de tennisbaan. Ook heb ik op niveau gedanst (o.a. female hiphop) en trad geregeld op. Na een hardnekkige schouderblessure, moest ik met pijn in het hart stoppen met tennis. Ik ontdekte een andere sport, namelijk hardlopen. Tot op de dag van vandaag loop ik graag én pak ik af en toe het racket nog eens op om net zoals vroeger een heerlijke pot te tennissen.”

Femke&zaken
“De afgelopen vier jaar was ik als proces- en projectmanager actief bij verschillende regionale en lokale overheden in de provincie Utrecht op het gebied van sport, gezondheid en sociaal domein. Naast het werk kook ik graag, onderneem ik leuke activiteiten met vrienden en familie en ben ik nieuwsgierig naar de wereld. Mede hierdoor blijf ik zowel fysiek als mentaal fit, en hoop ik binnen sport&zaken dan ook heel werkend Nederland een stuk vitaler te maken.”

 
Femke van Hamersveld | femke@sportenzaken.nl | 06 11 79 39 75 |