voetnoot

Dam tot Dam weekend, wederom een groot succes!

03-10-2018

Met trots kijkt sport&zaken terug op een fantastisch Dam tot Dam weekend. Op 22 en 23 september hebben wij dit jaar voor de tweede keer ABN AMRO mogen begeleiden, en met 1500 deelnemers kijken we hierop terug als: missie geslaagd!

Het traject

Gedurende een jaar heeft sport&zaken ABN AMRO mogen begeleiden richting hun einddoel: de Dam tot Dam. Hier kon door de deelnemers worden deelgenomen aan de fietstocht, wandeltocht, hardloopwedstrijd of de night-run. Door middel van verschillende trainingen en activiteiten hebben wij samen met ABN AMRO ervoor gezorgd dat 1500 werknemers hebben deelgenomen aan de Dam tot Dam loop. De trainingsprogramma's die werden gegeven op verschillende ABN AMRO locaties resulteerden in dat de deelnemers niet alleen fit genoeg waren om deel te nemen aan het Dam tot Dam weekend, maar ook fit genoeg zijn om te presteren op de werkvloer! 

Cheque uitreiking sportzaken - abn (002)

Het goede doel

Naast het sportieve resultaat is er ook nog een maatschappelijke resutaat behaald. Met de deelname van ABN AMRO aan het Dam tot Dam weekend heeft zij kunnen bijdragen aan het goede doel: Sportclub Only Friends. Zij bieden kinderen met een beperking de mogelijkheid om volwaardig deel te kunnen nemen aan diverse sporten. In totaal heeft ABN AMRO hiervoor maar liefst € 28.750 ingezameld!

Wij willen ABN AMRO bedanken voor de samenwerking en wensen Sportclub Only Friends succes met het geweldige werk dat zij verricht!

Heeft u nog vragen over dit evenement, neem dan contact op met Guus Janssen!