voetnoot

Bewegen@sweco een groot succes!

18-12-2018

sweco

Daar gaat ons hart sneller van kloppen: de mooie resultaten en enthousiaste reacties op het eerste jaar bewegen@sweco. En het goede nieuws is: bewegen@sweco krijgt volgend jaar een vervolg!

 

bewegen@sweco 2018

Spierpijn hadden de deelnemers aan de circuit-, hardloop- en bootcamptrainingen. Voor ontspanning en rust bezochten ze de yogalessen. En de behendigheid werd getest bij het golfen, zeilen, schaatsen en voetbal. Met heel veel voldoening kwamen de deelnemers van de Dam-tot-Damloop, de Harbour Run en wieler/MTB-evenementen over de finishlijn.

 

In totaal namen dit jaar 340 Sweco medewerkers deel aan het sport- en beweegprogramma. Op alle 8 Sweco locaties werd er wekelijks gesport onder begeleiding van de enthousiaste trainers van de Atletiekunie, KNWU en Yoga op de zaak.

 

Waardering van de medewerkers

De deelnemers hebben het programma met een 8,4 beoordeeld. 85% van de respondenten geeft aan dat bewegen@sweco voldeed aan de verwachtingen. Bijna iedereen (94%) heeft plezier gehad en hun collega's beter leren kennen (91%). Daar zijn we trots op! Bekijk vooral ook de infographic voor meer cijfers uit de evaluatie.

 

infographic sweco 2018

Vervolg bewegen@sweco 2019

“Met bewegen@sweco halen we het beste uit onszelf en dragen we bij aan onze ambitie om de beste te zijn. Daarom gaan we, na een korte winterstop, door in 2019” aldus Johanna van Berge, projectleider van bewegen@sweco. In samenwerking met sport&zaken geeft Sweco in 2019 een vervolg aan het eerste succesvolle jaar. Het doel? Nog meer enthousiaste deelnemers!

 

Geïnspireerd geraakt door bewegen@sweco? Zoek dan vrijblijvend contact met Guus Janssen (manager bedrijfssport): 06 11 77 20 65 | guus@sportenzaken.nl.