voetnoot

Bereid je voor met Sport & Zaken op het NK Wielrennen voor Bedrijven!

20-03-2019

Op 16 en 23 juni j.l. staat er een uniek fietsevenement voor de deur, namelijk het NK Wielrennen voor Bedrijven in Montferland! Als samenwerkingspartner van dit sportieve festijn, verzorgt sport&zaken de voorbereiding van bedrijven die aan het NK Wielrennen voor Bedrijven gaan meedoen. Een goede voorbereiding is immers het halve werk...

Op 16 en 23 juni wordt het eerste NK Wielrennen voor Bedrijven gehouden in Montferland. Twee dagen vol gezelligheid en sportiviteit in de Montferlandse heuvels. Op 16 juni wordt er op de weg gereden en op 23 juni op de mountainbike. Voor elk wat wils dus!

 

De wedstrijdvormen maken het tot laagdrempelig en veilig fietsen. Afgesloten parkoersen en kleine groepen op de weg, dus ook competitieve toerfietsers kunnen uitstekend uit de voeten. Verder is alles aanwezig wat wielersport mooi maakt: schitterende parkoersen over afgesloten wegen, goede verzorging, een mooie entourage en een gezellige afsluiting. Dit wil je niet missen!

 

Bereid je als bedrijf nu alvast samen met sport&zaken voor op dit bijzondere fietsevenement!
Een goede voorbereiding is het halve werk! Daarom biedt sport&zaken speciale trainingsprogramma's aan om alle deelnemende bedrijven zo goed mogelijk voor te bereiden op het NK Wielrennen voor Bedrijven. Ben je als organisatie geïnteresseerd en/ of wil jij je alvast aanmelden? Neem contact op met team sport&zaken!

 

Meer informatie over het NK Wielrennen voor Bedrijven: www.nkwielrennenbedrijven.nl

Bereid je voor met Sport & Zaken op het NK Wielrennen voor Bedrijven!