voetnoot

Sportontbijt | 19 september

sportontbijt

Op Prinsjesdag (17 september) presenteert het kabinet de Rijksbegroting, het Belastingplan en de Miljoenennota. Wat zijn de gevolgen van de nieuwe regeringsplannen  voor de sport?

 

Dit bespreken we op de donderdag erna, op 19 september, tijdens het derde Sportontbijt, dat wij organiseren samen met vakblad Sport & Strategie. 

Sportontbijt | 19 september

Thema: Prinsjesdag 2013- de gevolgen voor de sport
Henriette Kievit, hoofd public affairs van NOC*NSF legt uit wat de plannen betekenen voor de sport. Ook blikt zij vooruit op de politieke agenda van het nieuwe parlementaire jaar. Welke onderwerpen zijn voor de sport van belang en hoe spelen we daar op in? Wat is de rol die het bedrijfsleven hierin kan hebben?

 

Ook geeft Audrey Keukens van PA bureau Dröge & Van Drimmelen haar visie en een kijkje in de Haagse keuken.

 

We reiken ook de Sport Advies Award 2013 uit en is er weer volop gelegenheid te netwerken. Genoeg reden om te komen dus!

 

Programma 19 september

Locatie: Bilderberg Hotel De Klepperman, Hoevelaken

7.30- 8.00 ontvangst met uitgebreid ontbijtfbuffet
8.00- 9.00 presentatie en discussie
9.00- 10.00 netwerken en ontmoeten

 

Kosten
Deelname aan het SportOntbijt kost € 22,50. Dit is inclusief ontbijt en exclusief btw. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Sportbonden, bedrijven uit het netwerk van Sport & Zaken én abonnees van Sport & Strategie krijgen voorrang.

 

Inschrijven
Zin in een energieke start van de dag waarbij sportkennis en netwerken gecombineerd worden? Schrijf u hier snel in voor het 3e SportOntbijt!

 

Bij het Sportontbijt ontmoeten sportorganisaties en bedrijfsleven elkaar:

  • ieder kwartaal
  • op donderdag
  • van 7.30 – 10.00 uur
  • op een centrale plek in het land
  • rondom een actueel thema

Neem voor meer informatie contact op met Karin Groendijk.