voetnoot

2e SportOntbijt

Wat is het verhaal achter het succes van gehandicaptensport?

 

Gehandicaptensport groeit en bloeit in Nederland, zowel in de top- als in de breedtesport. Nederlandse Paralympische atleten doen het goed en de media-aandacht is groeiend, zowel nationaal als internationaal. Ook zijn onlangs twee grote ondernemingen sponsor geworden van het Paralympic TeamNL. De 'Road to Rio' ziet er goed uit! Hoe kan dit? Wat is het verhaal achter deze successen?

Tijdens het 2e SportOntbijt 2014 nemen we je mee in de inspirerende wereld van (breedte-)sport voor mensen met een beperking. Deze sporters denken in onbegrensde mogelijkheden en vooral niet in beperkingen. Graag laten we je kennismaken met deze bijzondere Special Heroes!
 

Paralympisch Kampioene Bibian Mentel inspireert over haar bevindingen en ervaringen in de (wintersport)sport, met natuurlijk haar gouden succes in Sochi!Zin in een energieke start van de dag waarbij sportkennis en netwerken gecombineerd worden? Kom dan naar het 2e SportOntbijt 2014. De vorige edities van het SportOntbijt zaten snel vol, dus schrijf je direct in!

Het 2e SportOntbijt 2014, een initiatief van Sport & Zaken en het vakblad Sport & Strategie, vindt plaats op donderdag 12 juni van 07.30 tot 10.00 uur in Bilderberg Hotel De Klepperman in Hoevelaken.