voetnoot

Het derde Sportontbijt; Sport & Gezonde Voeding

Het 3e SportOntbijt is op Hotel Papendal. We verlaten Hoevelaken voor een uitstapje! Dat is niet voor niets, want als we het over gezonde voeding en sport hebben, is Papendal natuurlijk the place to be. Het hart van de sport, en ook de standplaats van vele topsporters en talenten, waar ze slapen, trainen, studeren, eten en drinken. Dé uitgelezen plek om over sport en voeding te spreken en natuurlijk te proeven.

Onder leiding van Jan Bart Wilschut discussiëren Erik te Velthuis (Topsportrestaurant Papendal), Andre van Schaveren (Convenant Gezond Gewicht), Debby Vriesema (Sodexo) en Karin Pannekoek (bestuur KNHB) tijdens een gezond ontbijt over het belang van voeding en de gezonde kantine en/of bedrijfsrestaurant. Met uiteraard invalshoeken op het thema vanuit de sport, het Convenant Gezond Gewicht en het bedrijfsleven. Na afloop is er natuurlijk voldoende gelegenheid om nader met elkaar kennis te maken.

Zin in een energieke start van de dag waarbij sportkennis en netwerken gecombineerd worden? Kom dan naar het 3e SportOntbijt 2014 en schrijf u direct in! Klik dan hier.

 

Het derde Sportontbijt; Sport & Gezonde Voeding