voetnoot

1e Sport&Business Roadtrip – Succesvol ondernemerschap in de sport

Meer horen over ondernemerschap-uitdagingen bij de KNVB en een blik achter de schermen werpen bij werelds grootste sportwinkel in een hal met rijke sporthistorie? Dat kan tijdens de eerste Sport&Business Roadtrip met als thema: succesvol ondernemerschap in de sport!
 

Decathlon Arnhem

De nieuwste Decathlon vestiging in Arnhem is the place to be. Nog voordat de deuren op donderdag 29 september voor het publiek opengaan kun je met eigen ogen zien hoe deze organisatie met 65 sporten onder één dak blijft innoveren. Op de winkelvloer doet Decathlon business to business manager Ruud van den Heuvel uit de doeken hoe dit unieke bedrijf zich blijft ontwikkelen door on- & offline op creatieve wijze in contact te zijn met haar klant.

JanDirkKNVB

Na alle sport en retail ins & outs neem je plaats op de oude Rijnhal-tribune. Onder genot van goede koffie en de nodige ontbijtbrandstof deelt Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal KNVB, zijn visie op hoe amateurvoetbal en clubs op innovatieve wijze kunnen groeien. Hij weet als geen ander: ondernemerschap in de sport is een ruim begrip. Jan Dirk reikt sinds een jaar, mede dankzij zijn ruime ervaring in de retail, op geheel eigen en doeltreffende wijze clubs de helpende hand.

Sport&Business Roadtrip
Na vele succesvolle SportOntbijten is het de hoogste tijd voor een SportOntbijt 3.0. Na de zomer nemen we je mee ‘on the road’. Je ontmoet ons ergens in het land bij een inspirerende sportorganisatie of ondernemer, krijgt een exclusieve blik achter de schermen, geniet van een lekker ontbijt en absorbeert kennis op sport- en businessgebied. Dit laatste altijd rond een actueel thema. Daarna is het vrij spel en kun je de dag geïnspireerd beginnen of nog even napraten met andere roadtrippers.

Ook nieuwsgierig geworden naar het compacte programma? Een ‘early bird picks the worm’, dus schrijf je via onze Arko Sport Media partner direct in!