voetnoot

Sport&Business Roadtrip @Philips Museum

Na een succesvolle 1e editie bij Decathlon en een 2e editie op de KNVB Campus strijken we op 7 november 2017 in Eindhoven neer voor onze 3e Sport&Business Roadtrip! Onze bestemming? Het Philips Museum!

 

Philips Roadtrip

Waarom een #Roadtrip in Eindhoven? Omdat de 1e editie van de European Company Sport Games in 1977 in Eindhoven werden georganiseerd dankzij initiator Philips. Sport was voor Philips destijds al een belangrijk middel om hun werknemers, die uit heel Nederland kwamen, te verbinden.

Anno nu staat bedrijfssport (gelukkig!) bij steeds meer organisaties hoog op de agenda. We praten je daarom graag bij over de impact van bedrijfssport in relatie tot vitaliteit en productiviteit. In een compact ochtendprogramma vertellen experts werkzaam binnen de topsport en in het bedrijfsleven wat het je op de werkvloer kan opleveren. Onze #roadtrip sprekers:

  • Dennis Arts, lid onderzoeksteam Move to Be Fontys
  • Alexander Stolze, Manager Gezond Werken Achmea
  • Joëlle Staps, Algemeen Directeur Atletiekunie
  • Iris Steverink, (oud)topsporter, winnaar ECSGGent
  • Janine Vermeulen, Chef de Mission European Company Games sport&zaken


​Uiteraard geniet je gedurende deze compacte ochtend van een heerlijk vitaal ontbijt, krijg je een mooi inhoudelijk programma voorgeschoteld, volop de gelegenheid om te netwerken én de kans om het museum te bewonderen.

Fan van onze roadtrips? Meld je nu dan aan en klik hier!