voetnoot

HR-event Volleybal Nations League

 

 

Hoe aantrekkelijk ben jij als werkgever?

 

Naast kennis en inspiratie, doe je tijdens dit evenement concrete voorbeelden en ideeën op over vitaliteit binnen jouw organisatie. Je komt in contact met andere bedrijven en leert hoe zij thema’s als ‘Goed Werkgeverschap’ en ‘Duurzame Inzetbaarheid’ concreet maken. Dat is nog niet alles, want na de interactieve time-outs kan je genieten van een walking diner én een flinke portie topsport!

 

Ja, ik meld mij aan!

Meld je HIER alvast aan voor het inspirerende, (top)sportieve HR-evenement tijdens de Volleyball Nations League op dinsdag 28 mei!

 

Programma

Inloop | Vanaf 16.30 uur


Set 1 | Goed werkgeverschap | 17.00 uur
Je ontdekt welke waarde een vitaliteitsprogramma kan hebben voor jou als werkgever en welke onderscheidende arbeidsvoorwaarden je vanuit het onderwerp vitaliteit kunt aanbieden. Wij laten verschillende professionals aan het woord. Met o.a. Rik-Jan Modderkolk, werkzaam bij Pon en uitgeroepen tot Healthmanager van het jaar in 2011.


Interactieve Time-Out (Ronde tafel sessies)
1. Het belang van 'goede en gezonde voeding' voor het leveren van een top (sport/werk) prestatie, een Q&A met Debby Pilon-Stam (Oud volleybal international/ambassadeur JOGG).
2. Fietsen naar het werk: Stap 1 richting vitaliteit. Hoe simpele maatregelen bijzonder positief kunnen uitwerken. Aan de hand van succesvolle voorbeelden tonen we impact op vitaliteit en duurzaamheid. Met Max Mooij, Fietsvriendelijke bedrijf van de Fietserbond.
3. De do's en dont's bij de implementatie van een vitaliteitsprogramma, met Joost Wijnhoud (Directeur sport&zaken).

Set 2 | Vitaliteit op de werkvloer
Waarom investeren in een vitaliteitsprogramma? We nemen de stappen door die van invloed zijn op het behoud van (nieuwe) medewerkers en hoe je vanuit HR hier invloed op hebt. Hoe begin je klein en welke mogelijkheden zijn er allemaal. Wat past binnen je gezondheidsbeleid. HR Manager - Johanna van Berge aan het woord.

Walking diner | 18.30 - 19.30

Set 3 | Nations League Volleybal Dames  | 19.30 uur
Interland Nederland - Brazilie

Praktische informatie
Wanneer: dinsdag 28 mei vanaf 16.30 uur.
Waar: Omnisport Apeldoorn – parkeren is gratis.
Doelgroep: HR-managers en directie (max. 60 deelnemers).
Deelname kosten: € 79,00. Dit is inclusief: programma, diner en bezoek aan de interland Nederland tegen Brazilië.

 

Ja, ik meld mij aan!

Meld je HIER alvast aan voor het inspirerende, (top)sportieve HR-evenement tijdens de Volleyball Nations League op dinsdag 28 mei!