voetnoot

Disclaimer

sport&zaken spant zich in om de informatie die zij aanbiedt op deze site zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar geeft terzake geen garanties. 


Privacy

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van deze site en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van deze site, dan kunt u een e-mail sturen naar info@sportenzaken.nl. 

Wij helpen u graag verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. U heeft nadrukkelijk het recht op correctie van uw gegevens.

Wij doen er alles aan om de wetgeving van 5 juni 2012 aangaande de privacy en het gebruik van cookies na te leven. Mocht u toch onderdelen aantreffen die wij zijn vergeten, gelieve ons daarvan in kennis te stellen per mail info@sportenzaken.nl. 
Januari 2013

 

Klikgedrag en bezoekgegevens
Onze website houdt automatisch algemene bezoekgegevens bij, zoals:

  • Het IP-adres van de computer van de bezoeker
  • Het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt

Deze gegevens worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Al deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

 

Google AdWords Remarketing
Google vertoont onze advertenties op het internet en Google onthoudt dat u op onze website bent geweest.
November 2013