voetnoot

Goed Sportbestuur

Zoek je als sportbond hulp bij governance vraagstukken? Laat het ons weten! We helpen graag bij governance en bieden met onze bedrijven raad en daad bij werving & selectie van bestuurders. Ook dit kan pro deo of tegen een maatschappelijke tariefstelling afhankelijk van de vraag en de urgentie. We beschikken als sport&zaken over een eigen database met geïnteresseerde kandidaten en werken samen met ervaren searchbureaus uit ons netwerk, die professionele hulp bieden bij bijvoorbeeld het proces van werving & selectie.

Diversiteit

De kandidaten uit ons netwerk hebben vaak een achtergrond in het bedrijfsleven. Hierdoor brengt u diversiteit, nieuwe kennis én een frisse blik in uw bestuur. Dit vanuit de gedachte van de Code Goed Sportbestuur.

Bestuursevaluatie

Wilt u de samenstelling en het functioneren van het bestuur eens goed onder de loep nemen, dan kunnen we u ook helpen met een bestuursevaluatie.

 

Klik hier voor een aantal inspirerende cases!

 

Goed sportbestuur

 

Via een sportbestuurderstraject krijg je in korte tijd een aantal namen op tafel die echt willen en waar je dan in een mum van tijd een topbestuurder uit krijgt. Geweldig!
Christoffel van Hees | Watersportverbond