voetnoot

Goed Sportbestuur

Zoekt uw sportbond hulp bij governance vraagstukken? Laat het ons weten! We helpen graag bij governance en bieden met onze bedrijven raad en daad bij werving & selectie van bestuurders. Ook dit kan pro deo of tegen een maatschappelijke tariefstelling afhankelijk van de vraag en de urgentie. We beschikken als sport&zaken over een eigen database met geïnteresseerde kandidaten en werken samen met searchbureaus uit ons netwerk, die professionele hulp bieden bij bijvoorbeeld werving & selectie.

Diversiteit

De kandidaten uit ons netwerk hebben vaak een achtergrond in het bedrijfsleven. Hierdoor brengt u diversiteit, nieuwe kennis én een frisse blik in uw bestuur. Allemaal vanuit de gedachte van de Code Goed Sportbestuur.

Bestuursevaluatie

Wilt u de samenstelling en het functioneren van het bestuur eens goed onder de loep nemen, dan kunnen we u ook helpen met een bestuursevaluatie.

 

Klik hier voor een aantal inspirerende cases!

 

Bestuursfunctie

 

Ongelofelijk tevreden over de methodiek en de hulp in dit traject. Kandidaten zijn echt gescreend en er is onafhankelijk gezocht naar kandidaten die passen op het profiel. Dit kunnen we zelf niet als bond.”
Gijs van der Scheer | directeur Bridgebond