voetnoot

Goed Sportbestuur

Zoekt jullie sportbond hulp bij de zoektocht naar nieuwe sportbestuurders? Laat het ons weten! sport&zaken helpt graag.

We beschikken over een groot netwerk en een eigen database met intrinsiek gemotiveerde sportbestuurders. Daarnaast bestaat ons netwerk uit bedrijven met allen een hart voor de sport. Met onze searchbureaus bieden we hulp bij het proces van werving en selectie van sportbestuurders. Elk proces is anders en hangt af van de wensen en behoeften van de bond aangevuld en bijgestuurd met de expertise van het searchbureau. Dit kan pro deo of tegen een maatschappelijk tarief, afhankelijk van de vraag en de urgentie. Dat ons netwerk een hart voor de sport heeft blijkt wel uit hun inzet en enthousiasme tijdens het proces.

 

Frisse blik!

De kandidaten die de searchbureau's uit ons netwerk bereiken hebben onder andere een achtergrond in de publieke of private sector. Hierdoor brengt u diversiteit, nieuwe kennis én een frisse blik in uw bestuur (dit met de gedachte van de Code Goed Sportbestuur).

 

Bestuursevaluatie

NOC*NSF heeft de bestuursevaluatie als verplicht onderdeel gesteld voor aangesloten sportbonden. Wil je als sportbond de samenstelling én het functioneren van het bestuur eens goed onder de loep nemen, anders dan dat jullie voorheen al deden? We kunnen jullie op weg helpen met een bestuursevaluatie.

 

Klik hier voor geslaagde voorbeelden!

 

atletiekbaan

info@sportenzaken.nl
Via een sportbestuurderstraject krijg je in korte tijd een aantal namen op tafel die echt willen en waar je dan in een mum van tijd een topbestuurder uit krijgt. Geweldig!
Christoffel van Hees | Watersportverbond