voetnoot

tips & trucs

  • Sport & Juridische kwesties

Sportbonden en -verenigingen kunnen voor juridische kwesties, relevante juridische ontwikkelingen en handige voorbeelddocumenten terecht bij de Juridische Adviesdesk van rechtsbijstandsverzekeraar DAS.
 

  • Sport & belasting

Als bestuurder van een sportvereniging of organisator van een sportevenement kunt u met belastingen te maken krijgen, zoals btw en loonheffingen.
Contactpersonen voor sportgerelateerde belastingvragen vindt u hier.
 

  • Sportaccommodatie als werkplek

Sportaccommodaties beschikbaar stellen aan mensen die een flexibele werkplek zoeken en dit met sport willen combineren. Beide partijen zouden elkaar kunnen gebruiken en versterken, dit is een thema dat ons aangaat! Lees hier het artikel erover in Sportaccom
 

  • Scorekaart Duurzame Sportaccommodaties

Kan het energieverbruik in het clubgebouw omlaag? Hoe gaan jullie om met de verlichting? Kortom: hoe duurzaam is uw sportaccommodatie? Krijg kosteloos en snel inzicht met de de Scorekaart Duurzame Sportaccommodaties. Download hier de scorekaart.                         

                                                                           

  • Sport & Publiek Private Samenwerkingen

Succesfactoren om Publiek Private Samenwerkingen aan te gaan met bedrijven op lokaal niveau, met als doel het verhogen van de sportparticipatie. Tips voor sportverenigingen.

 

Schaatsen oud paar